Muta- Vit Liquid – комплекс от витамини, аминокиселини и микроелементи за добро оперение, течен

Течна хранителна добавка за птици, със съдържание на  Метионин. 

ЗА ОПТИМАЛНО ОПЕРЕНИЕ

MUTA – VIT – витамини и аминокиселини в течна форма, подходящи за екзотични птици. Този продукт е създаден на основата на последните научни изследвания в тази област. Съдържа 16 аминокиселини и 12 витамина, които са жизненоважни за изграждането на красивото оперение на птицата.

MUTA – VIT е продукт, обогатен със сяросъдържащи аминокиселини, които са най-важните изграждащи съставки на оперението.  MUTAVIT подобрява метаболизма и спомага за поддържането и образъването на красиво оперение.

Инструкции за употреба:

За поддържане на оптимално оперение: 15 капки се разтварят в 50мл. чиста питейна вода, 2-3 пъти седмично, като приготвяте дажбата всеки път.

Забележка: Обърнете внимание на обема на поилката на вашата клетка. Обикновенно те са с обем 75-100мл.Срок на годност/партиден номер: виж опаковката

Съхранявайте на хладно и сухо място

Опаковка: шишенце от 30мл.

Забележки: MUTA – VIT може да се разтваря в чиста вода от чешмата. В дните, в които се дава трябва да се отстрани водата за къпане. Препоръчително е да давате свеж разтвор сутрин.Сменяйте ежедневно. Не слагайте съда за пиене на пряка слънчева светлина

Други налични хранителни добавки за екзотични птици:

OMNI-VIT: течен продукт, подходящ за екзотични птици за периоди на развъждане и поддържане на добра кондиция.  Този продукт е създаден на основата на последните научни изследвания в тази област.  OMNI-VIT компенсира липсата на витамини и жизненоважни аминокиселини в съвременните хранителни смески. OMNI-VIT подобрява метаболизма и поддържа доброто общо състояние на организма.

Muta- Vit Liquid  се предлага в опаковка от: 30мл.